GODA

Developed by JoomVision.com

GODA GODA

GODA GODA

GODA GODA

GODA GODA
You are here:

Toner & Cartridge Shop

Е-пошта Печати PDF
GODA computers – Toner & Cartridge shop е продавница со 10 годишна традиција и е една од најопремените продавници во Р. Македонија за тонери и кертриџи и во неа може да најдете потрошен материјал речиси за сите принтери, факсови, фотокопири... кои што се користат кај нас. За секоја печатарска машина нудиме најмалку две и повеќе солуции на потрошен материјал: Оригинален, компатибилен, рециклиран...


Во склоп на продавницата имаме сервис каде што можете да ги донесете Вашите тонери и кертриџи на рециклирање тие за кратко време ќе Ви бидат обновени и со нив ќе испечатите ист или поголем број на страници споредено со оригинална касета а ќе заштедите 50-80% од цената на нов тонер и плус правите добро дела штитејки ја планетата Земја од загадување и озонската обвивка околу неа од уништување.

Исто така монтираме и CISS системи во сите Epson принтери со што ја добивате најдобрата цена за печатење во боја споредено со било која друга техника (офсет, ласер..).

Во GODA computers – Toner & Cartridge shop може да најдете и компјутерска галантерија, инкџет фото хартија како и  мастило за рефил во литарско или помало пакување.
ТЦ Бисер 1 кат локал 58
(спроти McDonald's)
Тел/факс: 02/2451-519 02/2450-335
Моб: 072/255-260
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите